icons_pcclub

De PC-club bestaat inmiddels bijna 20 jaar! Nu de computer gemeengoed is geworden, hebben wij ons afgevraagd of de argumenten om zo’n club voort te laten bestaan nu nog wel van toepassing zijn.
Vastgesteld hebben we, dat de leden nu veel meer thuis zijn op computers en/of tablets. De leden hebben daarbij aangegeven dat de begeleiding, ondervonden binnen ons clubje, daar zeker aan heeft bijgedragen.


Op grond van deze overweging waren wij het er gezamenlijk over eens, dat regelmatige bijeenkomsten niet meer echt nodig zijn. Wel blijkt dat men behoefte heeft aan ondersteuning, mochten er problemen of vragen zijn. Wij menen daar invulling aan te kunnen geven door:
 
  1. Het formeren van een WhatsApp-groepje waarop vragen kunnen worden gesteld en antwoorden worden gegeven, zodat ieder daarvan het zijne kan opsteken.
  2. Het blijft zo dat vragen om hulp ook rechtstreeks zoals gebruikelijk aan ons kunnen worden gesteld.
  3. Mochten zich belangwekkende ontwikkeling op PC/Tablet/Smartphone gebied voordoen, blijven wij de mogelijkheid openhouden om een bijeenkomst te organiseren.
Indien er nog vragen zijn met het oog op bovenstaande, dan horen wij dat graag. Die vragen kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De afspraken zullen wij ook op de website van onze buurtvereniging weergeven en eveneens vermelden in ons buurtblad “de Klingelstee”. Uiteraard wordt ook het bestuur van onze buurtvereniging op de hoogte gesteld van dit besluit.

Hieronder volgt een overzicht met namen, telefoonnummers en e-mailadressen van diegenen die u bij de daarin genoemde onderwerpen eventueel verder kunnen helpen.

Coördinatie: Jan Wage en Jack Schoot
Specifieke ondersteuning E-mail
Basiskennis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Windows 7 / 8 / 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Word Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spreadsheets Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet / E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Websites Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.