WhatsAppwebZoals besproken in de laatste bijeenkomst van de PC-club is een WhatsApp groep “PC-buurtclub” gemaakt waaraan de leden van de PC-club op vrijwillige basis kunnen deelnemen.

Degene die belangstelling heeft om hieraan deel te nemen, dient wel een mobiel telefoonnummer te hebben en een smartphone waarin WhatsApp is geïnstalleerd. Via een Whatsappje kan ieder hulp vragen voor probleempjes op het gebied van PC’s, tablets of smartphones.

Aangezien ieder in de groep, de gestelde vragen en eventuele antwoorden kan zien, leren de anderen daar ook wat van! Diegenen, waarvan reeds een mobiel nummer bekend was, hebben inmiddels een uitnodiging om deel te nemen onvangen. Degene waarvan geen mobiel nummer bekend is en die ook wil deelnemen kan dit onder opgave van het mobiele nummer kenbaar maken aan de groepsbeheerders, te weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..