Popcentrum JacobibergOp zondag 2 februari slaat Popcentrum Jacobiberg aan de Utrechtseweg 310 in Arnhems Buiten haar deuren open zodat iedereen van 12:00 tot 16:00 uur kan komen kijken waar de pop-en rocksterren, dj’s en producers in spé dit jaar allemaal aan hebben gewerkt.

Jacobiberg is hét Popcentrum van Arnhem en omstreken. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Het centrum biedt muziekles, oefenruimtes en samenwerkingen met allerlei culturele broertjes en zusjes. Ook dit jaar is er weer een breed scala aan optredens van Jacobiberg residents en leerlingen. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes of producerruim-te waar, hoe kan het ook anders, muziek gemaakt wordt. Misschien wil je wel even meedoen? Of proeven hoe het is om gitaar of zangles te nemen aan de popschool. Dat kan. 

Op de open dag zijn ook Jacobiberg-bands uitgenodigd om hun kunsten te laten zien. O.a. Sledeon, Harry’s Gone en FLY zullen optreden. Tijdens de open dag zijn veel docenten aanwezig. Alle docenten hebben conservatorium genoten en staan zelf nog met regelmaat op het podium. Je kon ze afgelopen zomer vinden op festivals als Lowlands, WooHah, Zwarte Cross, Paaspop.zangles te nemen aan de popschool. Dat kan. Op de open dag zijn ook Jacobiberg-bands uitgenodigd om hun kunsten te laten zien. O.a. Sledeon, Harry’s Gone en FLY zullen optreden. Tijdens de open dag zijn veel docenten aanwezig. Alle docenten hebben conservatorium genoten en staan zelf nog met regelmaat op het podium. Je kon ze afgelopen zomer vinden op festivals als Lowlands, WooHah, Zwarte Cross, Paaspop.Arnhem Jacobiberg is ditjaar tevens een locatie van Muziek bij de Buren Arnhem. Speciaal Onderwijs zal de gehele dag door optreden verzorgen in het pand.