Bord afsluiting KlingelbeeksewegOp het deel van de Klingelbeekseweg tussen de Utrechtseweg en de kruising met de Hulkesteinseweg wordt het bestaande asfalt door klinkers vervangen. Ook wordt de stoep vernieuwd. Dit moet resulteren in meer ruimte om te parkeren en meer veiligheid voor fietsers op de rijbaan. Lichtmasten gaan naar de overkant en op de eerder genoemde kruising komt begroeiing (zie tek). De werkzaamheden beginnen op maandag 16 maart om 7.00 uur en duren tot en met donderdag 9 april 18.00 uur.

Omleiding
In verband met de werkzaamheden is het eerste deel van de Klingelbeekseweg vanaf de Utrechtseweg tot aan de kruising met de Hulkesteinseweg volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer uit de richting Oosterbeek, kan vanaf de Utrechtseweg tijdelijk rechts afslaan richting Hulkesteinseweg.

Bereikbaarheid
Het is niet mogelijk te parkeren binnen het werkgebied van de Klingelbeekseweg. Er komt een tijdelijke voorziening van kunststoffen loopschotten voor aanwonenden. Zij kunnen te voet hun woning bereiken tijdens de werkzaamheden.

2020 03 klingelbeekseweg route bereikbaarheid2020 03 werkzaamheden klingelbeekseweg

Planning
2020 03 klingelbeekseweg afsluiting posterDe planning kán uitlopen als er sprake is van slechte weersomstandigheden. De werkzaamheden vinden overdag plaats. De gemeente doet er alles aan om de overlast te beperken.

Meer informatie
Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de website van de aannemer: www.roelofsgroep.nl/gow
Met de Roelofs-app ontvangt u snel en overzichtelijk het laatste nieuws over de werkzaamheden. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen.

2020 03 klingelbeekseweg dicht tekening