Plant met paaseierenPlantjesmarkt op Paaszaterdag
Alhoewel we ons jaarlijkse traditionele paasfeest hebben afgelast dit jaar, laten we de plantjesmarkt doorgaan! Buren met groene vingers waren de stekjes toch al aan het kweken toen het besluit viel om het Paasfeest af te gelasten. De werkgroep Klingelklimaat zet op Paaszaterdag vanaf 11:00 uur een tafel vol met stekken van lelies, hortensia's, akelei, tijm, rode pepers en nog veel meer bij ons buurthuisje! Voor wat kwartjes kun je een paar stekjes meenemen.
Houdt bij het uitzoeken minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar. Wordt het toch nog gezellig.
Vragen? Mail naar

Er wordt gefluisterd...
Anderhalve meter is wel een flinke afstand om het gefluister goed te kunnen verstaan, maar we hoorden dat de Paashaas misschien toch in staat is om de kindertjes in de wijk veilig van wat eitjes te voorzien...

Enquête eenrichtingsverkeer parallelweg Utrechtseweg
Voor de mensen die wonen aan de parallelweg en nog niet hebben gereageerd:

Gemeente Arnhem is van plan om eenrichtingsverkeer in te gaan stellen op de parallelweg aan de Utrechtseweg tussen de nummers 235 en 263 in de richting van het centrum. Dit heeft als doel om de verkeersveiligheid te vergroten omdat de weg te smal zou zijn voor tweerichtingsverkeer in combinatie met fietsers.
Geef hier aan wat je er van vindt.

Coronahulp aangeboden en gevraagd
Na de flyeractie van enkele weken geleden is er al veel hulp aangeboden. Geweldig hoe we als wijk elkaar kunnen helpen!
Heeft u behoefte aan hulp bij boodschappen doen, aan iemand die uw hond uitlaat, een goed gesprek of een andere vraag?
Bel dan naar 06-18281337 of e-mail naar

Algemene Ledenvergadering
In verband met de coronamaatregelen is wordt de ALV van april verschoven naar een nader te bepalen datum. Je hoort van ons!

Update Klingelstee
We zijn ook bezig met het updaten van onze wijkkrant Klingelstee. Veel buren willen ons krantje wat moderner, eigentijdser zien, met leuke en informatieve artikelen voor jong en oud, nieuwe en oude buren. We hebben al een aantal leuke mensen bij elkaar (logisch, want er wonen alleen maar leuke mensen in de wijk), maar iedereen die mee wil denken en doen is nog steeds van harte welkom. Nu staat het in verband met de maatregelen logischerwijs op een laag pitje, maar aanmelden kan sowieso. We sturen we je dan de notulen van de recente bijeenkomst, stof tot nadenken.
Heb je interesse, mail dan naar .

Hier is 'ie dan: de eerste wijktekening van Paula Slotboom.
Waar is dit?