Westkracht 13!Alweer enige tijd geleden is in onze buurt de vraag gerezen of een Business club in een behoefte zou voorzien en/of een toevoeging zou kunnen voor de wijk. Ook tijdens een ALV is hierover gesproken en daar werd gemeend dat dit zeker een idee is om op enthousiasme te toetsen.

In de wijk Hoogstede-Klingelbeek zijn zo'n 30 ondernemers gevestigd en actief. De meeste klein op ZZP basis en er zijn een paar grotere bedrijven. Een aardig aantal in een relatief klein stukje Arnhem. Een ondernemende buurt dus waar een netwerk op je stoep ligt! Zou het dan niet handig zijn als we elkaar als professional kennen? En zo ja, zouden we ons dan kunnen verenigen?

Gaandeweg in het onderzoek naar de beantwoording van deze vraag, bleek dat er in Arnhem-West al een zeer actief initiatief op dit gebied in ontwikkeling te zijn. De initiatiefnemers van "WestKracht13!" zijn begonnen om een netwerk aan te leggen in West Arnhem, waar wij als buurt ook bij horen.

Aanstaande vrijdag de 21ste is de KickOff van de officiële start van WestKracht 13! als netwerk vereniging. Wellicht hebben jullie al een uitnodiging in de bus gehad en anders willen wij jullie graag (nogmaals) op dit evenement wijzen.