Kruising De Schutterij - KlingelbeeksewegOp maandag 21-9-2015 starten wij in opdracht van de gemeente Arnhem met het aanpassen van de kruising De Schutterij / Klingelbeekseweg.
Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren dienen wij de kruising gedeeltelijk af te sluiten voor autoverkeer. Dit houdt in dat het doorgaande verkeer van noord naar zuid (boven naar beneden) afgesloten wordt, hiervoor wordt een omleiding ingesteld.

De Klingelbeekseweg wordt ter hoogte van huisnummer 176A (de kruising met De Schutterij) afgesloten, het auto en vrachtverkeer komende van de Hulkesteinseweg of de korte Klingelbeekseweg dient de wijk te verlaten via de Hulkesteinseweg.

  • Op 6 oktober wordt de kruising helemaal afgesloten om de rode coating van de fietspaden aan te brengen.

Herinrichting Klingelbeekseweg - De SchutterijEr wordt tijdens de werkzaamheden een omleiding verzorgd richting Oosterbeek, deze loopt via de Utrechtseweg en de Jhr. N. van Rosenthalweg. De werkzaamheden zijn op 7 oktober 2015 gereed. Wij proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden en vragen uw begrip in deze.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Voor vragen kunt u bellen met Johan Hubers 024-6412443 of met Rob Reinderhoff 0900-1809 toezichthouder Cluster Openbare Ruimte van de gemeente Arnhem.

Met vriendelijke groet,
Johan Hubers, Gebr. Remmits BV Wijchen

Zie ook: Gemeente Arnhem, wijknieuws.