Tijdelijk parkeren HoogstedeEr wordt op dit moment hard gewerkt aan het terrein rond Hoogstede. Het streven is om de tuin tegelijkertijd met de oplevering, eind november / begin december gereed te hebben.

Dat betekend wel dat de komende weken extra (parkeer)overlast zal ontstaan. Vanaf maandag 23 oktober wordt gestart met de werkzaamheden aan de kant van de rotonde/Hoogstedelaan. Het tijdelijke parkeerterrein kan dan niet meer gebruikt worden door de verzorgers en de bezoekers.

Zij zullen worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein aan de overzijde van de weg (ingang aan De Schutterij, bij gebouw Energieclub). De beperkte parkeerplaatsen in de straat kunnen worden gebruikt door bezoekers die slecht ter been zijn.

Er hangt een briefje op de deur van de tijdelijke hoofdingang aan de achterzijde van het gebouw, waarop verwezen wordt naar dit tijdelijk parkeeralternatief. Bewoners van het laatste stuk van de Hoogstedelaan kunnen zo nodig "overtreders" daar op wijzen. Het blijft echter niet mer dan een dringend verzoek.