Elektrum Deze week starten de eerste sloopwerkzaamheden aan het Elektrum. De vergunningen hiervoor zijn nu gereed. Wat u hiervan zult merken is het volgende:

  • Het terrein zal worden afgezet met een bouwhek (11/12 juni) en alleen toegankelijk zijn voor het sloopbedrijf.
  • De parkeerplaats blijft voorlopig toegankelijk voor overig gebruik. De doorgang die er nu nog is voor onze eigen bezoekers en klanten via het terrein naar het huidige bedrijventerrein (Rosande) afgesloten.
  • De eerste activiteiten zijn gericht op asbestverwijdering (start 13 juni), wat door een gecertificeerd bedrijf wordt uitgevoerd. Dit zijn werkzaamheden die vrijwel volledig binnen zullen plaatsvinden en tot ongeveer eind augustus zullen duren.
  • Daarna zal de daadwerkelijke sloop gaan starten.

Graag nodigen wij u uit voor een informatieve bijeenkomst over de werkzaamheden bij het Elektrum, de omheining en alle andere zaken die hierbij spelen. Onze planvorming is ondertussen ook verder gevorderd, wat het een goed moment maakt om verder te spreken. Hiervoor stel ik maandagavond 25 juni, 19.00 op ons bedrijf voor.
Graag hoor ik van u of u hierbij aanwezig kunt zijn, via dit e-mailadres.

Click here

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring