Schwein am Rhein-2021Schwein am Rhein-2021Schwein am Rhein-2021...of je worst lust! Ughe ugheSchwein am Rhein-2021Maar ook de 'barmeiden' hadden het best wel drukSchwein am Rhein-2021Druk, druk, druk, die braaiers!Dozen ... leuk ...kun je stapelen!Je moet toch wat ....als al die grote mensen maar kletsen.Schwein am Rhein-2021Er werd goed gegeten: zij waren knap druk!Schwein am Rhein-2021Veel leuker, die mobieltjesWilt u nog een broodje warm vlees?

intro poster

Na de versoepelingen van de COVID-19 maatregelen was het weer mogelijk voor de wijngaardeniers van buurtwijngaard "De Klingelberg" een open dag te organiseren. Belangstellenden konden de oogst van 2020 proeven en eventueel een of meerdere flessen kopen. Ook was er de mogelijkheid om een korte rondleiding door de wijngaard te volgen. 

Dit jaar was deze opendag te bezoeken tot 16:00 uur, waarna men direct aan kon schuiven bij het jaarlijkse "Schwein am Rhein", dat bij het buurthuisje plaats vond. Wellicht was om die reden het aantal bezoekers na 15.00 uur redelijk groot.

Open dag buurtwijngaardRondleiding door de  buurtwijngaardOpen dag buurtwijngaardWijn proeven en natuurlijk weer bijpraten Open dag buurtwijngaardEven proeven ....wat vind jij van de smaak?Veel belangstelling voor de Open dag van de buurtwijngaard

Wijngaard open dag poster

 

Op zaterdag 17 juli kon er eindelijk weer eens een buurtfeest georganiseerd worden! Door de versoepelingen m.b.t. het COVID-19 beleid, konden buurtgenoten eindelijk weer eens bij het buurthuisje bijkletsen. Een glaasje fris, heerlijke biertjes van Arnhemse brouwers, wijnen uit onze buurtwijngaard en een glaasje limoncello zorgden voor een nog zomerse sfeer op deze prachtige zonnige dag.

Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021Zomaarborrel juli 2021

Poster Zomaarborrel 2021

2021 04 koningsdag 01Ook dit jaar moest het koningsdagfeest weer op een aangepaste zuinige manier worden gevierd in de wijk. Oorzaak waren de door de overheid opgelegde beperkingen vanwege het COVID-19 coronavirus. Geen kleedjesverkoop met allen bij elkaar, maar voor de deur op de stoep. Ook de gezamenlijke koningsborrel ging niet door; de bij het buurthuisje aangeboden biertjes van de Arnhemse brouwerij Durs, moesten thuis worden opgedronken. 
Maar mede dankzij het prachtige weer zag de wijk er tussen 10:00 uur en 12:00 uur vrolijk oranje gekleurd uit met gezellige verkoopkleedjes, muziek en kleurige wijkbewoners, die zo goed mogelijk de coronaregels probeerden na te leven. Dat dit af en toe wat lastig was, spreekt voor zich ......

Buurthuisje, voor krijt en bierKoningsdag vlaggetjes op Het MaisveldOude tijden herleven: koekhappen!Naar de Klingelbeekseweg voor tosti'sVerkoopsters wachten op de eerste klantenKleedjesverkoop op de KlingelbeeksewegKleedjesverkoop op de KlingelbeeksewegKleedjesverkoop op de KlingelbeeksewegDe koop is gesloten.... en het traditionele schminken was er ook hier en daarEven een uitleg voor de verkoopOok oud Hollands: ballengooienBij landgoed Klingelbeek kon je je garderobe vernieuwenEven wat drukker op de HoogstedelaanDeze poppen zoeken een nieuwe moederGrabbelen voor 20 eurocent.... en het traditionele schminken was er ook hier en daarHet was weer zó!