Activiteiten en evenementen

Wijnproeven
Zondag, 17. September 2017, 14:00 - 17:00
Hits : 485

De wijngaardeniers van de Klingelberg nodigen buurtbewoners en andere belangstellenden van harte uit voor de jaarlijkse open dag en proeverij!

Op Domein Klingelberg. gelegen tussen de Hoogstedelaan en Hoogstedehof, wordt sinds 1998 door een groep enthousiastelingen uit onze buurt een wijngaard onderhouden. In de jaren dat ze deelnamen aan de landelijke wijnkeuring zijn zelfs prijzen en eervolle vermeldingen behaald! Kom dus zeker de nieuwe oogst proeven en overtuig jezelf van deze heerlijke wijnen.

Naast proeven is er uiteraard gelegenheid om wijn te kopen. Er zijn dit jaar drie soorten Klingelberg verkrijgbaar: de (rode) Regent 2015 en 2016 en de nieuwe (witte) Johanitter-Bianca 2016. Het wordt een waar feest voor je zintuigen.

Tot ziens op 17 september!

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar toch wijn willen bestellen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Wijngaard De Klingelberg
---------------------Live muziek------------------------
De band Samusa neemt ons deze middag mee op een verrassende muzikale wereldreis. Van tango & klezmer tot bossa, flamenco en samba. Dus maak je stoelriemen vast en laat je meevoeren naar verre streken!

---------------------Jeu de boules-competitie-----------------------
Laat zien wat je tijdens je vakantie geleerd hebt!
Ballen zijn aanwezig.