Activiteiten en evenementen

Inloopmoment fase 2 Huis en Haard
Donderdag, 12. Oktober 2017, 15:00 - 16:30
Hits : 219
Contact Els Tillemans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Na de bouwvakvakantie is de bouw van fase 2 Hoogstede weer volop in beweging. De komende weken worden de dakpannen en zonnepanelen op het dak gelegd en is de buitenzijde van het gebouw vrijwel klaar. Aan de binnenzijde moeten dan nog veel werkzaamheden plaatsvinden aan de studio’s en de ontmoetingsruimte die de twee gebouwdelen verbindt.

Iedere studio krijgt een eigen terras, aan de zijde van de Hoogstedelaan wordt een zonneterras gerealiseerd. De hoofdingang komt weer aan de zijde van de Utrechtseweg, met 14 parkeerplaatsen op eigen terrein voor bezoekers en personeel. We verwachten het gebouw en terrein eind november 2017 op te leveren.

De naam van Huis en Haard is inmiddels veranderd in Hoogstede. Dit verandert niets aan de bestemming van het gebouw. Naast de 4 woongroepen in de eerste fase, worden in de tweede fase 18 woonzorgstudio’s gerealiseerd voor mensen met een zorgindicatie. De nieuwe bewoners van Hoogstede zullen eind januari kunnen inhuizen.

Wij nodigen buren Hoogstedelaan 67 t/m 83 en Utrechtseweg 263 graag uit voor een open inloopmoment om de voortgang van de nieuwbouw te komen bekijken op donderdag 12 oktober van 15.00 tot 16.30 uur. De ingang is bij de nieuwe hoofdingang Utrechtseweg 265, 6812 AG Arnhem.

Graag tot ziens op donderdag 12 oktober!

Locatie : Utrechtseweg 265
De uitnodiging is bestemd voor buren Hoogstedelaan 67 t/m 83 en Utrechtseweg 263.