Open dag Domein Klingelberg
Zondag, 16. September 2018, 14:00 - 17:00
Hits : 455

2014 09 wijngaard01

Zondag 16 september van 14:00 uur tot 17:00 uur open dag met muzikale omlijsting door Samusa!

De wijngaardeniers van "Domein Klingelberg" nodigen buurtbewoners en andere belangstellenden van harte uit voor onze open dag en proeverij! Laat uw zintuigen verwennen en aanschouw dit opmerkelijke en succesvolle wijnbiotoopje.

"Domein Klingelberg” ligt in het groengebied tussen de Hoogstedelaan-Utrechtseweg en de Klingelbeekseweg. De ingang vindt u in het verlengde van de Hoogstedelaan nabij huisnummer 1 en vlakbij de nieuwe huizen van de Hoogstedehof.

Op een oppervlak van 0,12ha, gelegen op een mooie zuidhelling, wordt sinds 1998 door een groep I enthousiastelingen uit de buurt de wijngaard onderhouden. Onze open dag wordt net als vorig jaar muzikaal luister bij gezet door de band Samusa, die de bezoekers trakteren op een feest van wereldmuziek.

Naast proeven is er die middag uiteraard ook gelegenheid om wijn te kopen. Mocht u verhinderd zijn de open dag te bezoeken, dan kunt u ook bestellen via onze website (zie onder) of een mail sturen aan

Wij hopen u op 16 september te mogen begroeten!

De wijngaardeniers van "Domein Klingelberg" https://www.domeinklingelberg.nl/

Opendag  wijngaard

Locatie : Wijngaard De Klingelberg, Hoogstedehof 1, 6812 DT, Arnhem.
---------------------Live muziek------------------------
De band Samusa neemt ons deze middag mee op een verrassende muzikale wereldreis. Van tango & klezmer tot bossa, flamenco en samba.

Click here

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring