► Stuur uw reactie naar de webmaster   naar Reacties

Zo nu en dan gaan we met onze kleinkinderen koffie drinken in woonzorgcentrum De Klingelpoort. Uiteraard raken wij regelmatig in gesprek met de bewoners. Ik begreep dat ze het winkeltje van Huis en Haard ontzettend missen. Daar is op bezuinigd, omdat er geen geld meer is voor een receptie. Bovendien wonen ze nu ver van de winkels af. Ze missen de Oranjestraat en het levendige beeld van de Utrechtseweg. Vooral de winkel van Vonk missen ze.
Ouderen chaufferenNu hebben wij aangeboden om zo nu en dan voor wat mensen te gaan chauffeuren. Dat wil zeggen, we brengen ze naar Vonk en wellicht kunnen ze daar in de Oranjestraat ergens koffie drinken.

Het zou heel fijn zijn als er zich wat vrijwilligers melden die dit ook voor onze oude buurtbewoners zouden willen doen? Ik zelf denk er aan om ze ook zo nu en dan naar de markt van Oosterbeek te brengen. Daar is ook een restaurant. Dan zijn ze er toch nog even uit en hebben ze iets om zich op te verheugen. Wie wil er met ons meedenken en hier vorm aan geven?

Stuur uw reactie naar