► Stuur uw reactie naar de webmaster   naar Reacties

Waar is de beker?

VaderdagvoetbalWe hadden hier in de buurt de traditie om ieder jaar op Vaderdag een voetbalwedstrijd te organiseren tussen de vaders en de kinderen (genderneutraal). Dat was steeds weer een geweldig succes. De moeders stonden (partijdig) de jeugd aan te moedigen.

Deze traditie hield op toen de nieuwbouw startte, want het trapveldje verdween en het bouwen begon. Sinds kort ligt er weer een veld en het zou mooi zijn om de traditie weer op te pakken. Er zijn genoeg verse vaders in de buurt komen wonen. En zeker genoeg kinderen.

Toen wij met de wedstrijden begonnen, heb ik zo'n mooie beker gekocht waar de grote kampioenen ook mee pronken. Maar de vraag is nu: waar is die beker gebleven?

De laatste keer heeft de jeugd die gewonnen en is hij met een toenmalige jongeling mee gegaan. Ik herinner mij nog dat hij aan de Hoogstedelaan woonde. Zou hij (of zijn ouders) de beker weer aan mij terug willen geven? Of kan iemand mij op het spoor brengen waar de beker gebleven is? Ook als deze ter ziele is gegaan, dan hoor ik het graag want dan houdt de speurtocht (helaas) op. Dus: heb je ergens een aanknopingspunt, laat het mij weten.

Vaders én kinderen: noteer nu alvast 19 juni in je agenda. Om 10:30 uur verzamelen op het voetbalveld. Weer of geen weer. Moeders zijn ook zeer welkom (met cake en drinken).

Ludo Mooi.

Reacties   

0
Is de beker al terecht?
Melden aan beheerder

Stuur uw reactie naar