Voortgang bouw HoogstedehofVoortgang bouw Hoogstedehof 2 en 3Voortgang bouw Hoogstedehof 10Voortgang bouw Hoogstedehof 12Voortgang bouw Hoogstedehof 14Start fase 3: ParkapartementenStart fase 3: ParkapartementenStart fase 2: huizen aan MaïsveldStart fase 2: huizen aan MaïsveldStart fase 2: huizen aan MaïsveldStart fase 2: huizen aan Maïsveld
Tien van deze 14 kavels in Hoogstedehof worden op dit moment bebouwd.

2013-Bouw toekomstig zorghotel stilgelegdKomende maand zal er een herstart plaats vinden van de bouw van zorghotel Klingelbeek. De bouwwerkzaamheden waren in het eerste kwartaal van dit jaar stilgelegd, i.v.m een financieel conflict en de aanwezigheid van ondergrondse waterstromen (kwellen) op het terrein.

De bouw omvat 37 zorgappartementen, 20 zorghotelkamers en 18 wooneenheden voor mensen die psychogeriatrische zorg behoeven.
Op dit moment ligt het terrein en gebouw er niet zo mooi meer bij, na diverse diefstallen van materialen aan het gebouw en de rigoreuze kap die op het terrein heeft plaats gevonden.

Het gaat hard met de bouw van de woningen! Zeker nu de muren en vloeren gebouwd worden, verandert het aanzicht van het Hoogstedehof van Klingelbeek met de dag. De foto hieronder laat zien hoe de woningen er nu voor staan.

Een aantal weken geleden waren de verdiepingen van kavels 1, 2, 5 en 6 gereed. De verdiepings- en zoldervloeren voor kavels 8, 9, 11, 12 en 13 zijn eveneens klaar.

2013-10 hoogstedehof-bouw

Vanaf 1 november aanstaande is het informatiecentrum iedere eerste vrijdag van de maand van 15:00 tot 17:00 uur open. Op deze vrijdagen is er een makelaar van Strijbosch Thunnissen aanwezig om je vragen te beantwoorden.