2021, huidige situatieIn onze vorige nieuwsbrief gaven we aan dat we je na de zomer konden informeren over onze toekomstplannen voor de Hes en dat we je zouden uitnodigen voor een informatiebijeenkomst.

We hadden dat graag gedaan, maar helaas neemt de uitwerking van de plannen meer tijd in beslag dan wij van te voren hebben voorzien. We vinden het belangrijk om zorgvuldig te werk gaan en dat vraagt meer tijd in de planuitwerking. Wij willen een zo breed mogelijk gedragen plan ontwikkelen. Dat vraagt om een goede afstemming met belanghebbenden en dus tijd. Daarnaast verdient het unieke landschappelijke karakter van de Hes het dat we hier secuur mee om gaan.

We hebben op dit moment daarom nog geen concrete informatie over hoe, wat en wanneer je kunt wonen op de Hes. Daarom verlagen we voorlopig de frequentie van onze berichtgeving. We hopen natuurlijk dat we binnen nu en een aantal maanden concrete plannen en ontwerpen kunnen laten zien en een planning kunnen geven wanneer de eerste fase in verkoop gaat. Wij werken hard door aan de plannen en we spreken af dat je einde van het jaar weer een update van ons ontvangt.

We hopen op je begrip en dat je nog even geduld hebt.