Informatiebijeenkomst nieuwbouw Huis-en HaardOp 24 oktober was er een informatieavond over de nieuwbouw van het woonzorgcentrum. Driegasthuizengroep gaf een presentatie in Huis en Haard, waarna bezoekers vragen konden stellen.

DrieGasthuizenGroep en Hendriks Bouw en Ontwikkeling hebben onlangs een koop-aannemings-overeenkomst gesloten voor het realiseren van nieuwbouw van 24 zorgappartementen in de wijk Klingelbeek. Het nieuwe woonzorgcomplex vervangt een deel van het huidige woonzorgcentrum Huis en Haard aan de Utrechtseweg in Arnhem. ► Lees hier meer.

 

Woonzorgcentrum B

De bouw gaat binnenkort van start volgens een integraal plan
Hendriks Bouw en Ontwikkeling start binnenkort met het bouwen van het appartementencomplex op de nieuwbouwlocatie. Het betreft hier 24 woonzorgappartementen (tweekarnerappartementen, ca.65 m2). In eerste instantie verhuizen de huidige bewoners van Huis en Haard hier naartoe, op termijn worden de appartementen ook verhuurd aan senioren met een zorgvraag. Op de begane grond wordt een grand café gerealiseerd. We verwachten deze locatie eind 2014 op te kunnen leveren.

Na realisatie van de nieuwbouw worden op de huidige locatie van Huis en Haard groepswoningen gebouwd voor mensen met (beginnende) dementie. De woningen krijgen een eigen ingang, maar zijn ook verbonden door een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De nieuwbouw op deze locatie zal in 2016 in gebruik genomen kunnen worden.