amvest logoGraag nodig ik u uit voor ons Lentecafé De Hes op donderdag 11 april, vanaf 19:30 uur in De Kookplaats op bedrijventerrein Arnhems Buiten / De Brink, Utrechtseweg 310. Wij willen u dan graag informeren over de toekomstvisie voor De Hes.

Op een eerste informatiebijeenkomst op 8 november 2018 heeft Amvest veel informatie opgehaald over wat mensen belangrijk vinden voor de toekomstige ontwikkeling van het voormalige KEMA-terrein De Hes. Samen met onderzoeken naar identiteit, cultuurhistorie, landschap, doelgroepen en toekomstkansen hebben we een nieuw gebiedsprofiel voor De Hes opgesteld. 

PROGRAMMA
In Arnhems Buiten bent u vanaf 19:30 uur van harte welkom in De Kookplaats op de Brink. Rond 19:45 uur vertelt Maarten Königs over de toekomstvisie De Hes. Monte Königs zal daarna ingaan op de verschillende doelgroepen en leefstijlen. Amvest praat u bij over de vervolgstappen voor een zorgvuldige compositie van het nieuwe woon-werklandschap.

Na de presentaties willen de mensen van Amvest, gemeente Arnhem en gemeente Renkum graag met u in gesprek. Het Lentecafé is de eerste in een reeks van De Hes- cafés waarmee wij op een ontspannen manier contact houden met mensen die geïnteresseerd zijn in de plannen. 

Ik hoop u te mogen begroeten bij het Lentecafé.

Met vriendelijke groet,
Karst Hagedoorn, Ontwikkelingsmanager Amvest