Klingelbeekseweg, parkeren verboden - vanaf 12-11-2018Op de Klingelbeekseweg is bij de de bocht van de Klingelbeekseweg een extra parkeerverbodsbord geplaatst. Nu gold daar toch al een parkeerverbod tot aan landgoed Klingelbeek, maar, een gewaarschuwd mens.....!

De nutsbedrijven zijn bezig op het landgoed Klingelbeek, in opdracht van de bouwer Karbouw. De buurt krijgt per e-mail van Karbouw een update. Daarin staat ook dat de werkzaamheden eind volgende week naar verwachting klaar zullen zijn. [Annelies Bolijn, Schipper Bosch]

 

ooievaar

Een ooievaar heeft op Hulkesteinseweg 2 een jongetje afgeleverd, getuige de foto rechts. Zijn naam is Julius.

Ouders, van harte gefeliciteerd en welkom in deze wijk, Julius.

Julius, Hulkesteinseweg 2, november 2018
ooievaar

Een ooievaar heeft op Het maisveld 103 een jongetje afgeleverd, getuige de foto rechts. Zijn naam is Tim.

Ouders, van harte gefeliciteerd en welkom in deze wijk, Tim.

Tim, Het Maisveld 103

Voetbolveld KlingelbeekEindelijk lijkt het dan toch van te gaan komen: Klingelbeek krijgt zijn voetbalveldje terug! Onlangs is het gras ingezaaid, en door de uitzonderlijke warme oktobermaand dit jaar groeit het veld al aardig groen. Na jaren van een dergelijk veld verstoken te zijn geweest kan de jeugd - en die is in de afgelopen jaren in aantal zeer toegenomen- weer gaan voetballen op gras. Goed voor ons Nederlands elftal, dat de jeugd al vroeg begint.

Maar.....er lijkt iets vreemds aan dit veld. Het ziet er naar uit dat de voetballertjes wel erg vaak de bal uit de wateropvang eromheen zullen moeten halen. Het is namelijk een voetbolveld geworden.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring