Beste buurtgenoten,

Net gehoord dat de uitvoerder 'morgen de rotzooi gaat kappen'. Hij wijst in het rond over het maisveld/geitenwei. Aleen een paar kapvergunningsplichtige bomen blijven voorlopig nog staan. Al de onderbegroeiing, struiken, hagen, kleinere bomen = rotzooi wordt verwijderd!
Groeten van een verdrietige en gefrustreerde buurtgenoot, Hanni Kuppens

Reacties   

0
Ook ik deel het droevige gevoel van eenieder over wat er momenteel in onze wijk gebeurt. Ik ben vanavond zelf gewapend met een zaklamp en een paraplu even poolshoogte gaan nemen en het is inderdaad geen vrolijk gezicht. Ook al snap ik het proces dat heeft geleid tot deze werkzaamheden, het doet erg zeer als je dit gedeelte van de wijk dat we allemaal zo goed kennen in zo'n korte tijd zo ingrijpend ziet veranderen.

Het is mij in ieder geval overduidelijk dat het zeker niet gelegen heeft aan de inzet van een aantal buurtgenoten, natuurlijk met name de Groengroep. Zij hebben door hun vasthoudendheid zeker nog een flink aantal kostbare groenelementen voor onze wijk weten te behouden, waarvoor we hen veel dank verschuldigd zijn.

Ook wij, het bestuur van de buurtvereniging , proberen zoveel mogelijk contact te onderhouden met de verantwoordelij ken van de Gemeente om te zorgen dat er echt geen dingen gebeuren die niet nadrukkelijk afgesproken zijn. Ook vandaag heb ik contact gehad met de projectleider. Waakzaamheid blijft geboden.
Melden aan beheerder
0
Wij delen het verdrietige gevoel. Al het 'leven' dat zoveel jaar heeft mogen groeien in twee dagen vernietigd. Een machteloosgevoe l dat deze vernietiging niet tegen te houden was.
De kapvergunningen waren nog niet afgegeven en er was nog geen reactie op het bezwaar en toch......
Nu maar afwachten wanneer er gebouwd gaat worden of...dat er door de economische crisis jaren een braakstuk omgewoeld land voor ons huis ligt.
Melden aan beheerder

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen