Bestuur Buurtvereniging / WBP / Verkeerscommissie
Graag wil ik de bovenstaande mensen attenderen op het volgende:

3-4 x per week gebruik ik de fiets voor woon-werkverkeer. Bij de terugreis vanuit richting Oosterbeek altijd via de rotonde vd Kema, Hoogstedelaan, via laantje van Kromkamp naar Klingelbeeksweg. Dat laatste kon lange tijd niet, dus dan via de Utrechtseweg verder en korte Klingelbeek. Onlangs is het laantje weer bestraat, dus proberen maar.
Helaas is de situatie in de aansluiting van de nieuwe ontsluitingsweg op de Hoogstede laan een erg slechte geworden.
In het donker, 18.00-18.30, komen er auto's vanaf het TCN-terrein me tegemoet. Ze maken vaart omdat de weg daar nogal oploopt. De weginrichting is zo dat het schijnt dat deze voorrang hebben op mij, die 'links afslaat', terwijl ik dezelfde weg blijf volgen. De verlichting ter plaatse is erg slecht, afwezig of kapot? Prima, maar ik wordt gedwongen om af te stappen, goed uitkijken en dan oversteken. De situatie is onoverzichtelijk en gevaarlijk.

De weg zal binnenkort af worden gesloten als verbindingsweg, maar het verkeer vanaf TCN-terrein zal de weg wel blijven gebruiken neem ik aan. Ook zal er in de toekomst wel een definitieve aansluiting komen via deze weg.
Graag uw aandacht dus hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Marianne Rooijmans
K18

Reacties   

0
Helaas moet ik me aansluiten bij de ingezonden klacht over de situatie bij het punt van aansluiting Hoogstedelaan - nieuwe weg.
Ik onderstreep het gevaar die de fietsers lopen op het punt, waar je als fietser de Hoogstedelaan in moet slaan. Vooral wanneer het donker is, vraag ik me af of ik wel op tijd gezien wordt. Het is een onveilige situatie. Wie bedenkt dit?

José Bolder H73
Melden aan beheerder

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen