Karens Keuken Karens Keuken uit Arnhem is gespecialiseerd in (h)eerlijke vegetarische catering van evenementen, feesten, vergaderingen of presentaties. Ik werk het liefst met biologische producten en seizoens-groenten. Naast mijn vegetarische keuken bied ik ook gerechten aan met vis.
Een stevige lunch met quiche, soep en vers brood, een buffet met salades, warme en koude gerechten, spreads of fingerfood, vers bereide sushi, een typisch Engelse high tea of picknick met servies en tafellinnen: geïnspireerd op uw wensen en budget stelt Karens Keuken de catering voor. Ook zijn workshops mogelijk.
Waar Ontwerp Waarontwerp
Communicatie advies en grafisch ontwerp
Als grafisch ontwerper onderscheid ik me door mijn grafisch werk maar ook door mijn manier van werken. Ik ben een realistisch 'out-of-the-box' denker die de inhoud niet schuwt. Ik ben sterk in observeren, goed in luisteren en weet ieder communicatievraagstuk treffend te beantwoorden. Zowel in tekst als in beeld.
»» Lees meer
 susanne reuling fotografie Susanne Reuling Fotografie
Ik regisseer mijn foto’s in hoge mate, maar probeer daarbij wel zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven. Mijn stijl is dan ook het best te omschrijven als geënsceneerde fotografie met een hoog documentair gehalte. Ik werk hoofdzakelijk met studiolicht op locatie. De vervreemding die ontstaat door bestaand licht met flitslicht te combineren, vind ik een interessant fenomeen.
 Henk te Hietbrink
Henk te Hietbrink stelt zich tot doel moderne strijkstokken van hoge kwaliteit te maken, en te adviseren in de keuze hierin.
Zonder stok geen toon, maar dat geldt ook voor het instrument of voor de speler; het is een drie-eenheid die in subtiel samenspel uiteindelijk muziek produceert. Dat deze eenheid in balans moet zijn is evident; een top instrument in handen van een beginneling met daarbij een middelmatige stok kan nooit goed klinken, evenzogoed kan een ontwikkeld musicus niet meer overweg met een studie-instrument.
Hans Voorhuis Hans Voorhuis wonen en antiek is sinds 1973 actief en gevestigd in Arnhem. De winkel met 'de bolderwagen' ademt een aangename sfeer uit. Elk vertrek bevat verschillend ingerichte woonkamers waarin meubilair, verlichting, klokken en andere decoratieve voorwerpen perfect op elkaar afgestemd zijn.
SenGeO

SenGeO is één van de weinige mantelzorgondersteuning- en servicebureau’s voor ouderen in regio Arnhem, die opgezet is door Professionals in de Zorg. Dit maakt dat wij naast alle gezelligheid, praktische en activerende ondersteuning die we bieden óók een belangrijke signalerende rol hebben. Wij herkennen vroegtijdig allerlei signalen, wij spreken de taal van de Zorg en we kennen de wegen die bewandeld dienen te worden om ouderen het mogelijk te maken om op een prettige en verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Met SenGeO kiest u voor kwaliteit!

Tierelatinos

Tierelatinos is ontstaan uit passie voor stijl en de onbedwingbare drang om creativiteit en fantasie om te zetten in iets bruikbaars maar ook esthetisch. Alles is gemaakt van gerecyclede materialen. Een mooie en stijlvolle ketting van Tierelatinos maakt je outfit af, maakt je mooier en laat je stralen. Zoekt u iets origineels voor u zelf of een ander neem dan een kijkje op onze website.

shirtBAG

shirtBAG

 

Op www.shirtbag.nl vind je ons assortiment van onverwoestbare knielappen, outdoor vlaggenlijnen, droogmolenhoezen en stoere shoppers gemaakt van hergebruikte materialen.

zo doen we het in arnhem

Zo doen we het in Arnhem

 

Heeft u vragen over zorg, jeugd en werk dan vindt u op deze site een antwoord.

Inner Movement

EFT Relatietherapie
Wil je een goede relatie verdiepen, een uitgedoofde relatie nieuw leven inblazen of een relatie die verkeerd dreigt te gaan redden? We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig.

In EFT relatietherapie leer je hoe je je relatie kunt voeden, beschermen en ontwikkelen. Samen met jou onderzoek ik wat er in jouw systeem leeft en geef ik je handvatten hoe je dit kunt transformeren.

Oolgaardthuis

Wij bieden gezamenlijk zorg aan kinderen en jeugdigen tussen de 0 en 23 jaar met ernstige psychische en/of psychiatrische problematiek of een autisme spectrum stoornis.

logo Hoedenatelier

Hoedenatelier Elisabeth de Meulmeester

Hoedenontwerpster Elisabeth de Meulmeester maakt handwerkhoeden op maat. Zij vindt het een uitdaging om zowel exclusieve, expressieve, als goed draagbare dames/herenhoeden, turbans en baretten te maken. Voor heel speciale gelegenheden maar ook voor de informele tussendoortjes.

logo Schutterij van de Clingelbeeck

Schutterij van de Clingelbeeck

Door het achterhalen van de geschiedenis van de Schutterij van de Clingelbeeck is in overleg met de nazaten van de leden uit de dertiger jaren van de vorige eeuw op 27 November 1990 besloten de Schutterij weer in ere te doen herstellen.

tango-tormenta

Tango Tormenta

Tango Tormenta is opgericht door Jeroen Vervoort en Jacqueline Kips. Bij Tango Tormenta kunt u terecht voor onder meer: Startersweekenden, cursussen, privé-lessen, demonstraties, teambuilding, workshops en seminars.

Rechtspraktijk Vloet

Rechtspraktijk Vloet

Ontslag, ziekte, re-integratie, een arbeidsconflict of een andere vraag over uw arbeidsovereenkomst? Aan werkgever en werknemer verleen ik juridische bijstand in deze procedures. Ook ambtenaren en onderwijspersoneel sta ik bij.

Snijders ~ meubelmakerij

Snijders ~ Meubelmakerij

Snijders meubelmakerij in Arnhem maakt uit een puur materiaal als hout een verfijnd meubelstuk. Dit contrast tussen puur en robuust tegenover verfijnd en gedetailleerd geeft weer waar Snijders meubelmakerij voor staat.

Rijnzigt

Tandartspraktijk Rijnzigt

Klingelbeekseweg 134, 6812 DJ Arnhem
Tandheelkunde - implantologie - gnathologie - rehabilitaties • 4422519

Kookplaats

Kookplaats - Arnhem

Tussen 17.00 en 19.00 kunt u aanschuiven voor een heerlijk vers bereide maaltijd, daar waar mogelijk maken wij bij de bereiding gebruik van biologische en lokale ingrediënten. Ook kunt u een maaltijd meenemen voor thuis.

Praktijk

Praktijk de Klingelbeek is een multidisciplinaire praktijk die ontstaan is uit een samenwerkingsverband van al bestaande praktijken voor osteopathie, hapto therapie, adem- en ontspanningstherapie, coaching en lichaamswerk en orthomoleculaire therapie.

Nautilusschelp

Mooi Praktijk, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie (core-energetica)

De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie. Patronen die je blokkeren in jezelf en in relatie tot anderen worden onderzocht. Vooral de patronen die je ervan weerhouden om te genieten en het leven voluit te leven vanuit je eigen waarheid, je eigen levensopdracht.

NICOLETTE ZWARTKRUIS Fashion Design

NicZ. Design&Development

De onderneming NicZ.design&development (Nicolette Zwartkruis) is gevestigd op Hoogstedelaan 42 te Arnhem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Rudolphi training

Rudolphi Training

Meerdaagse trainingen op het gebied van levensloop en zingeving leveren zoveel mooie ontdekkingen en inzichten op dat het deelnemers en mijzelf veel energie en plezier verschaft.
RUDOLPHI TRAINING ARNHEM - 026 443 25 22

Driegasthuizengroep DrieGasthuizenGroep is een groep gastvrije en kleinschalige gasthuizen. Al generaties lang biedt DrieGasthuizenGroep senioren uit Arnhem-Noord en omgeving een verzorgde oude dag en stimuleert hen om optimaal en met zoveel mogelijk eigen regie aan de samenleving te blijven deelnemen.

Woonzorgcentrum Huis en Haard is één van de drie woonzorgcentra van de DrieGasthuizenGroep, gelegen aan de rand van Arnhem en Oosterbeek, en biedt ruimte aan 75 cliënten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring