2017 12 hoogviet nieuwbouw aannemersbord 02Na 12 jaar gedoe kan bouw van Super Hoogvliet aan de  Utrechtseweg eindelijk beginnen

De nieuwbouw van Super Hoogvliet aan de Utrechtseweg krijgt de wind in de zeilen. Twaalf jaar broeden, duwen, trekken en schaven gingen aan de officiële start op donderdagmiddag vooraf. Een valse start resulteerde in massaal verzet uit de buurt. De initiatiefnemers delen de opluchting dat het eindelijk gelukt is. 

Met een druk op de knop voor de mengsilo voor de mortel van een indrukwekkende damwand in de aflopende stuwwal van de wijk Lombok brengt wethouder Hans de Vroome de werkzaamheden op gang.  Riny Kouwer van Hoogvliet Beheer geniet van de grote graafmachines. "Dit is de eerste winkel van Hoogvliet in Arnhem, het zal niet de laatste zijn.” De supermarktketen rukt al geruime tijd gestaag op vanuit het westen van het land, Arnhem is straks de meest oostelijke.

»» Lees meer in de Gelderlander

Super Hoogvliet zorgt in Arnhem voor tientallen nieuwe banen

ARNHEM - Een groep van tien verkeersregelaars wordt de komende maanden ingezet om de bouw van de nieuwe supermarkt van Hoogvliet te begeleiden aan de Utrechtseweg in Arnhem. 

»» Lees meer in de Gelderlander

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring